Instruktører​

Bjørn Bitsch & Ashli Williamson

Bjørn & Ashli er et par der lever, ånder og tænker dans!!! De træner hårdt med deres dans, men også mental-, styrke- og konditionstræning er utroligt vigtigt for dansere på deres niveau.

LÆS MERE »

Jane Møller Ringgaard

Jane underviser i Århus og Hadbjerg. Jane Møller Ringgaard har mere end 30 års erfaring indenfor danseundervisning. Som barn og ung var hun selv elitedanser og valgte i en helt tidlig alder, at dedikere sit liv til undervisningen.

LÆS MERE »

Stine Overgaard Andersen

Stine er 23 år og har danset siden hun var tre år gammel. Hun har stor erfaring med mange forskellige genrer både som danser og underviser. Hun er elitesportsdanser i både standard og latin, hvor hun har deltaget i store konkurrencer som f.eks. VM og EM. Til daglig underviser hun i bl.a. showdance, hiphop, børnedans, og vild med dans. Stine er en meget smilende person, der i hendes undervisning går op i, at alle er med. Samtidig lægger hun også stor vægt på, at alle skal føle sig trygge, sådan at de kan yde deres absolut bedste og have det sjovt.

LÆS MERE »

Maja Guttorm Mortensen

​Maja underviser i Ry. Maja er en positiv og glad pige, som har danset siden hun var 3 år gammel og har elsket det lige siden. Hun er flere gange danmarks- og sjællandsmester i både standard, latin og kombineret. Derudover har hun turneret i både disco, hip hop og showdance.

Maja glæder sig til at undervise sine elever, og synes det er fedt, når det lykkes den enkelte danser at få succes med dansen og koreografien.

Find Majas hold

Ami Williamson

Ami underviser i Hadsten og Århus. Ami er 20 år gammel. Hun har danset, siden hun var 2 år. Ami har gået på Det Kongelig Teaters Balletskole i Holstebro, hvor hun dansede mange forskellige stilarter. Hun har i de sidste mange år koncentreret sig om at danse standard- og latindans. Nogle af Amis resultater fra 2018: Sølvmedalje til VM cup 10 dans - 5 plads til World Open standard - 3x sølvmedalje til DM i 10 dans - Amerikansk mester i latin og 10 dans - Sølv til amerikansk mesterskab i standarddans - Repræsentant ved VM i standard, latin og 10 dans.

Find Ami's hold.

Johanne R. Mortensen

​Johanne underviser i Århus. Johanne er født og opvokset i Danmark. Udover dansen studerer hun til dagligt. Hun startede til dans som 4-årig og har elsket det lige siden, hvor hun bl.a. ud over standard- og latindans har danset hiphop og disco. Hun har altid danset så meget, som hun kunne komme til, og derfor har hun fra en meget ung alder hjulpet med undervisning og shows på hendes tidligere danseskole og i folkeskolen. Johanne har altid haft standard- og latindans som hendes passion og har høje ambitioner. Efter igennem 10 år med stor succes at have danset med Simon, har Johanne nu skiftet dansepartner.

​Firmainformation

Just Dance ® 

CVR: 31524687

adresseinformation

Kulturhuset Inside

Dalvej 1 - 8450 Hammel

Ry Sundhedshus

Rugaarden 5 - 8680 Ry​

HADSTEN FRI FAGSKOLE

Østergade 77 - 8370 Hadsten​

Kulturhuset Inside

Dalvej 1, 8450 Hammel

​​

kontaktinformation

Telefon 53 63 27 77

E-mail: kontakt@justdance.dk

Telefon 51 27 58 85

E-mail: kontakt@justdance.dk

Telefon 53 63 27 77

E-mail: kontakt@justdance.dk

Telefon 53 63 27 77

E-mail: kontakt@justdance.dk

Vi sponsoreres af:​

​          DANCE de LUX®